Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Signerte ny avtale

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 08.11.18 09:09

Bjørnvåg forlenger

Aleksander Bjørnvåg innledet sesongen råsterkt i midtforsvaret til Alta IF, men dessverre ble høstsesongen preget av skadeplager i kneet som til slutt måtte opereres. Bjørnvåg er en meget holdningssterk spiller med rå fysikk. I tillegg er han en teknisk god spiller som liker å bidra til å igangsette det offensive spillet fra sin midtstopperposisjon. Aleks er opprinnelig fra Rygge i Østfold, men flyttet til Alta for et par år siden for å begynne på universitet i Alta. Siden da har han tatt nye steg hele veien, og vi gleder oss til å se han tilbake 100% fra sesongoppkjøringen starter i januar 2019. 

Avtalen strekker seg ut sesongen 2019, og hovedpersonen selv sier følgende:

Jeg er fornøyd og gleder meg allerede til å komme i gang igjen. Etter at høstsesongen ble mye ødelagt pga. skaden for min del. Føler at jeg har utviklet meg som spiller, og at vi har utviklet oss som lag. Så dette er noe jeg ville være med å bygge videre på.

Rune Berger kommenterer følgende:

Vi er glad for at Aleksander blir med videre. Han er en viktig spiller for oss som har voldsomt lyst til å bli bedre, og viser dette med all tydelighet både i trening og kamp. Med de holdningene og de kvalitetene han har er han en viktig brikke i gruppa. 

Mats Frede Hansen i går, Aleksander Bjørnvåg i dag. Hvem blir den neste som signerer? Vi følger spent med, og kommer naturligvis tilbake med mer info så fort det foreligger. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv