Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Årets viktigste kamp

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Team Finnmark     Dato: 08.11.18 20:56

I samarbeid med iFinnmark arrangerer vi nå Showkampen mellom Team Finnmark og Alta IF for tredje året på rad! 

Bli med på årets viktigste kamp - Overskuddet går til Kreftforeningen.

I 2016 samlet arrangemetet inn hele 20.000,- kroner til kreftforeningen med hjelp av god støtte fra tilskuere og spillere som kom til Finnmarkshallen for å skape en flott dag med god fotball og mange scoringer. Den kampen vant Alta IF 7-1, mens i fjor ble sluttresultatet 2-1 til Alta IF. Team Finnmark består av fremstemte spillere som har prestert godt for sine respektive klubber rundt om i Finnmark i 3.- og 4-divisjon, og med laget ledes i 2018 av Vidar Johnsen. 

Det er et slagkraftig mannskap som skal mønstre for Team Finnmark, og prestisjen ute på banen er naturligvis stor! Alta IF stiller med fulltallig tropp, og ønsker selvfølgelig å bevise at storebror fortsatt er størst. Som nevnt går alt av overskudd som kampen genererer til Kreftforeningen viktige arbeid. Alta IF er stolt samarbeidspartner av Kreftforeningen, og har ulike tiltak i løpet av året som skal bidra til å bekjempe sykdommen som alt for mange blir rammet av. Denne kampen er et av tiltakene, og vi håper så mange som mulig har lyst til å se et spennende sammensatt Team Finnmark mot våre gutter. 

Inngang: 100,- for voksne, 50,- honnør, U/16 gratis. Det vil i tillegg være kiosk og lotteri, som vi håper vil skape den perfekte rammen rundt kampen, og som gir økt tilskudd til bidraget som vi håper å sende over til Kreftforeningen. Klarer vi å slå rekorden på 20.000,- fra 2016? Det hadde vært helt fantastisk!

Her er troppen som ble stemt frem!

Her kan du lese om avstemmingen, mer linker til tidligere kamper, innsamlinger med mer. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv