Skogrydding på Aronnes

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Reidar Olsen     Dato: 24.10.18 19:12

Tirsdag denne uken ble arbeidet påbegynt på idrettsparken. Estimert verdi på oppdraget er 60.000,- og vi er veldig glad for at FeFo bistår oss i drømmen om videre anleggsutvikling. Vår mann Reidar Olsen har gjort en fenomenal jobb så langt, og sier følgende:

"Vi er veldig glad for at FeFo bistår oss og rideklubben i utviklingen av anleggene her nede. FeFo bidro forøvrig også tilsvarende i forbindelse med etableringa av parkeringsplassen, så all honnør til dem. Skryt også til Arne Kristenen (fra Kåre Kristensen) som har bidratt med transort av hogstmaskineriet. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom oss og rideklubben som i løpet av vinteren starter arbeidet med å etablere to ridebaner"

Vi takker FeFo for hjelpen, og fortsetter arbeidet med å realisere en helt ny kunstgressbane på idrettsparken i løpet av det kommende året.