Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Tusen hjertelig takk, alle sammen!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 22.10.18 10:31

Arrangementet

996 tilskuere kom til Finnmarkshallen. Det var rett og slett en helt magisk følelse å komme ut på banen og se at så mange hadde tatt turen for å støtte klubben og laget i årets siste hjemmekamp. Vi har vært veldig spente på hvordan oppmøte skulle bli, spesielt siden kampen i den store sammenhengen kanskje ikke hadde den størtste betydningen i og med at opprykkstoget hadde forlatt stasjonen. Det var rett og slett rørende! Tusen hjertelig takk! 

Showkamp

Alta IF FFU - Alta IF G06 innledet arrangemetet med en spennende kamp ute på matta. Herlig fotballgøy, med flott støtte fra tribunen. Resultatet kom i 2. rekke, her var det fokus på spilleglede! Her kan du se intervju fra før kampen, nydelig levert av mediesjef Kristine. 

Kristina og Kristian fra Alta IF FFU 

Stuck in North


Altabandet bidro til en perfekt oppladning med sin intimkonsert i inngangspartiet. Musikk og fotball i skjønn forening! Kan det blir bedre? Stuck in North tok utfordringen på strak arm. Kanskje ikke en helt "vanlig" gig, men de ga oss en skikkelig god stemningssetter og bidro i aller høyeste grad til en levende Finnmarkshall før avspark ute på banen. 

Stands

Altaposten, Thon Hotel, Amfi, Ringo, Nornett, Sport 1 og TV-aksjonen var på plass, og ga alle våre besøkende mulighet til å delta i konkurranser og mulighet til å vinne fine premier. Dette bidro til masse aktivitet i inngangspartiet, og vi synes det er stor stas at så mange flotte representanter fra byens næringsliv var med på å lage en flott ramme rundt kampen. 

Kampen

Det var langt i fra noen prikkfri kamp ute på matta. Med et bortelag som har vært gjennom noen turbulente uker mobiliserte hardt for å få med seg poeng, og hadde initiativet i store deler av innledingen av 1.omgang. Vi ble liggende dypt i banen, og måtte kjempe hardt for å holde Moss borte fra de store målsjansene. Heldigvis klarte vi å rive oss inn i kampen, og det var utrolig deilig å se Øyvind Veseth Olsen sette ballen i mål etter et angrep han selv innledet. Kanskje ikke helt fortjent på det tidspunktet, men det ga oss litt mer ro og selvtillit. 

i 2. Omgang var det mer jevnspilt, og men vi følte at vi hadde relativt bra kontroll defensivt, og kom til stadig flere sjanser fremover. Svein Ove Thomassen ble etter hvert mer og mer fremtrendende i det offensive spillert vårt, og hvem andre enn han kom opp med en skikkelig boksåpner-pasning til Magnus Nikolaisen som iskaldt satte inn 2-0. Kronen på verket ble Svenno sitt nydelige frispark, perfekt curlet over muren og i krysset. 3-0 og en drømmeavslutning på hjemmebane. 

Laget: Daniel, Runar, Mats, Thomas, Øyvind, Christian, Andreas, Felix, Svein Ove, Vegard og Magnus. 

Også benyttet: Eirik, Cordero og Marco. 

Her kan du se jubelscener og intervjuer med Øyvind og Andreas etter kampen. 

Trekninger

Under selve arrangementet var det mange trekninger av fine premier. Her finner du vinnernumrene:

Møbelringen:
Gavekort 6000kr: nr. 51614
Gavekort 1000kr: nr. 50528

Elkjøp:

Samsung 55” TV: nr. 3809
Fifa 19: nr. 3965

Masternes Gjenvinning:
Ipad: nr. 3581

Motek:

Hilti Maskin: nr. 3824

Gratulerer så mye til alle vinnerne:)

PS: FIFA-spillet og Hilti maskinen har ikke fått seg noen nye eiere. Har du sjekket din billett?

Ta kontakt med andreas@altaif.no, eller stikk innom Aronnes Idrettspark, så skal du få premien din.

Trekning av tipp antall tilskuere

Vi utfordret folket til å tippe antall tilskuere, og lovet at alle som bidro med sitt tips var med i trekningen av fine premier fra Sparebank1 Nord-Norge.

1. premie: SNN-pakken: Hans Kristian Solvold

2. premie: SNN-pannebånd: Jens Harald Hansen

3. premie: SNN-pannebånd: Elisabeth Sivertsen Nilsen

Premiene kan hentes på Aronnes idrettspark:)

Trekning av signert drakt 

Denne uken var vi på stand på UiT og på Amfi. Også her utfordret vi de som stakk innom om å tippe antall tilskuere. Her var det også samme betingelser, alle som bidro med tips var med i trekningen. 

Vinner av drakten ble Sara Hunsdal Pedersen. Gratulerer :)

Premietrekning blant alle som bidro med kronebeløp:

Følgende bidragstytere vant premiene:

Bedrift: Markedspakke på 30.000,- levert at Mediehuset Altaposten ble vunnet av Securitas.

Private: Sykkelgavekort på 5000,- levert av Sport 1 ble vunnet av Sissel og Knut-Olav Thomassen. 

Privat: Sesongkort 2019, levert av Alta IF ble vunnet av Jørn Are og Vera Henriksen. 

Trekningen er foretatt av Andreas Markussen, bevitnet av Kristin Jensen og Petter Oseberg. 

Mediesjef Kristine

Kristine Hagen gjorde en fantastisk jobb med å dokumentere lørdagens arrangement. Intervjuer, bilder, småklipp her og der. Her er noen småklipp fra vår instagram :)

 

Foto

Bendik Almås er student på UiT og stilte opp som kameramann for oss. Han har tatt mange fine bilder, blant annet de fire første bildene i denne saken. Hjertelig tusen takk Bendik! 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv