Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Si hei til lørdagens mediesjef!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 16.10.18 08:42

Lørdag har vi en egen mediesjef!

Kristine Hagen tar kontroll på verdensveven gjennom mobilen, og dekker Folkekampen fra innsiden gjennom Alta IF Fotballs sosiale medier. 

Kristine er en dame med mange talenter. Spill i 1. divisjon med Alta IF og Bossekop UL. Landslag. Lederstilling i næringslivet. I høst kom beskjeden om at skadeproblemene som hun har ristet av seg på imponerende vis mang en gang, har medført at hun nå legger skoene på hylla. Parallelt med å levere gode sportslige prestasjoner på banen, har Kristine vært ivrig og dyktig til å oppdatere de sosiale mediene til Bossekop sitt damelag på en informativ, lun og humoristisk måte. Dette har vi naturligvis lagt merke til, og da vi søkte etter en person som kunne tenke seg å ta over styringen på våre kanaler i forbindelse med Folkekampen på lørdag, dukket hun opp som vår første kandidat.  

Med sin fortid i Alta IF føler vi fortsatt at hun er en av oss, og vi synes det er stas at hun har lyst til å bidra til å formidle de små og store historiene som oppstår i hallen under lørdagens arrangement gjennom våre SOME-kanaler.  Små intervjuer, bilder, skråblikk, insidestoff. Dette blir spennende!

Lørdag setter hun fyr på verdensveven - følg med på våre kanaler:) Og husk: Det er god dekning i hallen;)

Legg oss gjerne til:

Facebook: Alta IF Fotball

Instagram: @altaif_fotball

Snapchat: alta.if

Twitter: altaif_fotball

Velkommen til folkekampen på lørdag! Helt gratis for deg som tilskuer:)

 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv