Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Uavgjort mot Elverum

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 10.09.18 09:47

Det ble en jevnspilt og tøff kamp på bortebane, akkurat som forventet. Elverum vant i Finnmarkshallen i vår, og med det i bakhodet visste vi at det ville kreve en god prestasjon for å ta med oss alle tre poengene hjem. Med ca 1500 entusiastiske publikumere på tribunen, i det som var Elverums versjon av folkekampen, var det flott stemning og herlige rammer rundt denne toppkampen. 

Hjemmelaget åpnet kampen best og skapte to-tre muligheter, der spesielt den ene redningen fra Daniel var meget god. Gradvis spilte vi oss inn i kampen og den første virkelig store sjansen kom da Vegard Braaten banket er frispark knallhardt i stolpen fra ca 20 meter. Et herlig skudd som hadde fortjent en bedre skjebne. Øyvind Veseth Olsen stod klar på returen, men ballen kom dessverre litt for fort tilbake etter stolpetreffet og Elverum fikk avverget. En liten stund etter skulle vi få dagens første annulerte mål da Håvard Nome curlet et perfekt innlegg mot mål. Christian Reginiussen rakk ikke helt frem, men ballen snek seg inn i lengste hjørnet. Dommer mente at Christian forstyrret keeperen såpass at det var en straffbar offside. 

Vi hadde en god følelse etter første omgang, og kjente på at vi kanskje burde hatt en ledelse, uavhengig av det annulerte målet, og skulle ut i 2.omgang for å jakte tre poeng.

Innledningen på 2. omgang ble litt lik den første - Elverum hadde et visst trykk mot oss, uten at de kom til de helt store sjansene som de gjorde i 1. omgang. Kampen åpnet seg mer og mer opp, og selv om hjemmelaget nok hadde ballen mer enn oss de siste 45 minuttene, så hadde vi de farligste sjansene. Christian ble avverget på streken, Svein Ove hadde et skudd som strøk stolpen, pluss flere gode nesten sjanser. 

På overtid skulle vi få vårt andre annulerte mål. Denne gangen var det Magnus som ble spilt gjennom, rundet keeperen og satte ballen i mål, men linjemannen vinket med flagget for offside. Med gulblå briller føltes den ikke helt god, da det så ut som at Magnus timet løpet sitt perfekt, og at ballen skal ha blitt taklet gjennom av en motstander. Uansett, en sterk borteprestasjon som fort kunne blitt tre poeng. 

Laget: Daniel, Eirik, Mats, Øyvind, Thomas, Cordero, Andreas, Håvard, Felix, Christian og Vegard. Også benyttet: Svein Ove, Dag Andreas og Magnus. 

Her kan du se intervju med Bård etter kampen. 

Del på Facebook   Del på Twitter

Lag S P
1 Raufoss 26 53
2 Fredrikstad 26 52
3 Grorud 26 48
4 Asker 26 45
5 Alta 26 45
6 Elverum 26 44
7 Mjølner 26 44
8 Bærum 26 40
9 Moss 26 30
10 Fram 26 29
11 Odd 2 26 22
12 Nybergsund IL Trysil 26 21
13 Hønefoss BK 26 20
14 Stabæk 2 26 16
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv