Folkekampen 2018 - Disse er med (oppdateres)

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 11.10.18 10:10

Bidra til å skape folkefest i Finnmarkshallen - Link til påmelding og bidrag finner du her: Folkekampen 2018

Folkekampen skal være selve kulminasjonen av den lange og spennende fotballsesongen 2018. Det har vært oppturer, nedturer, spenning og dramatikk, fra første sekund og forhåpentligvis helt til slutt! Dette er årets siste hjemmekamp, og vi inviterer til fotballfest i Finnmarkshallen. Folkekampen er der Altas befolkning samles for å gi våre gutter et optimalt grunnlag for seier mot den tidligere storheten fra Østfold. Og det beste av alt: Det er helt gratis for deg som tilskuer! Bare ved å møte opp bidrar du fantastisk for klubben vår. Vi trekker også fine premier på billettene. Elkjøp har bidratt med en  Samsung 55" UHD smart TV , og et eksemplar av FIFA 19 og fra Motek kan du vinne en Hilti maskin. Masternes Gjenvinning bidrar med en Ipad :)

RAMMEN RUNDT • GRATIS INNGANG • EN SPENNENDE KAMP

Vårt mål er å skape et kamparrangement utenom det vanlige. Mediehuset Altaposten er på plass og lager en ordentlig build-up til kamp med LIVE-sending og intervjuer, mens Amfi Alta gir deg spennende nyheter før julehandeler skal iverksettes. Mer info kommer.

I pausen kjører vi en uhyre spennede straffeparkkonkurranse i samarbeid med Nornett. Her skal det skytes fem straffer, der hver scoring gir 1000,- til et godt formål. Vi satser på at keeperen ikke har en fullt så god dag på jobben:)

KAMPEN GÅR MELLOM ALTA IF OG MOSS FK

Kampen mot Moss kan bli helt avgjørende for hvordan tabellen vil se ut til slutt. Med tre poeng kan Alta IF forhåpentligvis befeste sin posisjon i tetstriden og kjempe om opprykk til OBOS-ligaen. Det vil bare tiden vise, men vi ønsker uansett å sette et verdig punktum i den siste ordinære hjemmekampen, og takke alle som har backet oss opp i tykt og tynt.

BEDRIFTER • PRIVATPERSONER • ANTALL KRONER PR TILSKUER

I 2017 hadde vi ca 750 besøkende til folkekampen. Dette har vi naturligvis som mål å slå i 2018. Regnestykket er som følger: Antall kroner x antall tilskuere = Ditt bidrag. Dette gjør at vi kan tilby alle som vil komme gratis inngang. Vi utfordrer næringsliv og privatpersoner til å bidra med et kronebeløp for å skape den perfekte rammen, den gode stemningen, som bare en fullsatt Finnmarkshall kan gi.

VINNERSJANSER

Bedrifter:Profilering av logo på hjemmeside og SOME-kanaler, og vi trekker en markedspakke til 30.000,- levert av Mediehuset Altaposten.

Privatpersoner: Blant de som bidrar trekker vi ut en sykkel til 5000,- levert av Sport 1. I tillegg kan man vinne sesongkort til 2019. Kanskje blir det OBOS-ligaen?

DE SOM HAR BIDRATT SÅ LANGT - WE LOVE YOU ALL

Privatpersoner: Dere er gull!

Anonym

Rune Repvik