Spennende uke for herrelaget

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 06.03.18 08:52

Denne uka står det masse godt på programmet for fotballguttene. Treningsuka er allerede godt i gang, og i tillegg skal hele a-troppen gå med bøsser for Kreftforeningen under åpningen av Borealis vinterfestival torsdag. Tidligere år har dette vært gjennomført under åpningen av Finnmarksløpet, men siden laget reiser til Oslo tidlig fredag har vi tilpasset det slik at guttene kan bidra for arbeidet til Kreftforeningen før avreise. Dette gjør vi parallellt med russen som også skal gå samme dag. Ta godt i mot alle med bøsser er vår oppfordring:)

Som nevnt reiser guttene tidlig fredag for å måle krefter med to avdelingskolleger i Postnord-ligaen. Fredag kl. 18:00 venter Asker på Føyka, en arena vi har møtt tøffe utfordringer på de siste årene. Asker leverte en strålende høstsesong og var helt i toppen med Alta IF og Raufoss ved sesongslutt. Med andre ord har vi en perfekt formtest i vente.

Lørdag vil gå til restitusjon og evaluering av fredagens kamp, før vi retter fokus inn mot Hønefoss på AKA arena søndag. Den kampen sparkes i gang allerede kl 12:00. Hønefoss presterte nok litt under deres forventninger i 2017 og har forsterket troppen de siste månedene. Også dette kommer til å bli en spennende kamp. Forrige møte mellom lagene var siste seriekamp i 1.divisjon i 2014, en kamp Hønefoss vant og med det berget plassen, mens vi måtte ta den tunge veien ned. Dette er naturligvis water under the bridge nå, men vi gleder oss til gjensyn med både Hønefoss og AKA arena.

I skrivende stund vet vi ikke om kampene vil bli streamet over nett, men vi skal oppdatere saken om det skulle vise seg mulig å se kampene fra sofaen. En annen mulighet er selvfølgelig å ta turen både til Asker og Hønefoss om du er i nærheten:)

Vi skal selvfølgelig oppdatere så fortløpende som mulig, og lover snacks både på våre SOME-kanaler og på hjemmesiden. HEIA ALTA!

Lag S P
1 Raufoss 10 20