Hovedside Fotball Håndball Friidrett Langrenn Volleyball Hovedstyret Boccia

Skrevet av: Anne-Grethe Lillemoen         Dato: 01.03.19 12:59

Vi gratulerer !

Anna Odine Strøm tok VM medalje

– Jeg tror halve medlemsmassen satt foran tv'n i ettermiddag. Vi er utrolige stolte og ikke minst glade for at Anna Odine Strøm har beholdt klubbmedlemskapet, selv om hun har bodd i sør. Vi tolker det dithen at hun er takknemlig for den innsatsen moderklubben har bidratt med. Hun har virkelig beholdt klubbstoltheten, sier klubbleder Davidsen til Altaposten.no

GLEMMER IKKE HVOR HUN KOMMER FRA: Anna Odine Strøm sendte denne hilsen hjem til Alta IF før lagkonkurransen.
Anna Odine Strøm sendte denne hilsen hjem til Alta IF før lagkonkurransen.

Anna Odine og familien har da heller ikke glemt klubben hvor de kommer fra. I dag sendte hun en bildehilsen nordover; et bilde av henne i positur foran bakkene i Seefeld.
Grunnlaget ble imidlertid lagt hjemme i Alta, før anlegg og matching gjorde det nødvendig å flytte på seg.

– Sånn er det ofte og viser hvor viktig det er å ha anleggene på plass, sier Davidsen, som i dag sender sine gratulasjoner til gromjenta og en gave kommer nok etter.

Alta IF

Medlemskontigent