Hovedside Fotball Håndball Friidrett Langrenn Volleyball Hovedstyret Boccia

Å være i flytsonen...

Skrevet av: Aasmund Bjørkan         Dato: 24.05.09 22:37

Nok en kamp. Nok en seier.Det smaker deilig å være i flytsonen. Nå gjelder det å jobbe hardt for å holde seg der.

Fotball kan være merkelige greier. Vi har tidligere i sesongen følt at vi har hatt litt stang ut. Jeg følte det snudde litt da vi scoret sent borte mot skarp. Og siden har vi vippet marginene i vår favør i hver kamp.

Men misforstå meg rett: Vi er nok blitt et bedre lag enn det vi var for bare få uker tilbake. Følelsen min etter nybergsundkampen var at vi hadde knekt noen koder, og den følelsen må jeg si ble forsterket i dag. Og klarer vi å prestere så godt i hver kamp, kommer vi nok til å ta bra med poeng.

Vi startet kampen med de samme som startet sist, og de gjorde nok en god kamp. Men jeg må i tillegg skryte stort av de som kom inn. De siste 20 minuttene var vi rett og slett gode. Og følelsen når finnmarkshallen reiste seg opp og trampeklappet til spillerne de siste minuttene var fantastisk. Det fortjente de!

Jeg vil også benytte denne sjansen til å understreke at det selv om det er jeg som er hovedtrener og dergjennom den som ofte blir intervjuet, er jeg leder for et team! Og jeg er en fersk og ung trener, som helt klart er avhengig av dyktige folk rundt meg. Og slik er de skrittene vi har tatt de siste tiden helt klart et resultat av gode innspill fra alle gode krefter i og rundt klubben vår. Så takk for det.

Skal se kampen på dvd i morgen, så kommer sikkert tilbake til mer analyse etterhvert. Men dette smakte ihvertfall godt.

Neste match er Byåsen på torsdag. Vi gleder oss.

Aasmund

Alta IF, fotball